Vacature: Medewerker Traffic

 

 

CPH Chemicals is op zoek naar een flexibele, veelzijdige en ambitieuze medewerker voor de versterking van het Traffic Team (tenminste 32 uur).

CPH Chemicals is al meer dan 30 jaar een gerenommeerde, internationaal georiënteerde distributeur van grondstoffen. Het bedrijf heeft een mondiaal werkgebied en verzorgt vanuit haar hoofdkantoor in Amstelveen het hele traject van aankoop tot levering voor haar klanten. Om dit proces vlekkeloos te laten verlopen heeft de afdeling Traffic een centrale plaats in de organisatie van het bedrijf.

Wij zijn wegens uitbreiding van onze activiteiten op korte termijn op zoek naar een veelzijdige (beginnende) Medewerker Traffic. De werkzaamheden zijn onder meer het opstellen van exportdocumenten en het opmaken, verwerken en controleren van facturen. Daarnaast houdt de Medewerking Traffic overzicht op de verschillende projecten en is hij of zij een belangrijke schakel tussen Sales, Traffic en de Administratie. Vanzelfsprekend werkt de afdeling Traffic als een team dat er met elkaar voor zorgt dat het proces op een efficiënte, vlotte en foutloze manier verloopt.

Wij vinden ambitie en enthousiasme belangrijker dan ervaring. Wat we in ieder geval verwachten is een pro-actieve, klantgerichte houding, HBO werk- en denkniveau , kennis van Microsoft Office en ervaring met de administratieve verwerking en de afhandeling van processen. Gezien het internationale karakter van de functie is mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands en het Engels een voorwaarde, net als een oplossingsgerichte instelling en de ambitie om door te groeien in onze organisatie.

CPH Chemicals is gevestigd in Amstelveen. We bieden naast een markconform salaris een uitdagende werkplek in een kleine, informele en internationaal georiënteerde organisatie.

Geïnteresseerd? Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Ellen Bakker via ellen.bakker@cphchemicals.nl.

Wil je eerst meer informatie? Kijk op onze website www.cphchemicals.com of neem contact op met Ellen Bakker op 020 4260900/06 514 864 31.

ISO-Certified.png

© 2019 CPH Chemicals B.V.